Crna kronika

Kosovare ugrizla zmija, zatekao ih policajac izvan službe i pozvao hitnu pomoć!

Kosovare ugrizla zmija, zatekao ih policajac izvan službe i pozvao hitnu pomoć!

Dvojica državljana Kosova koji su ilegalno prešli državnu granicu u Konavlima u utorak u poslijepodnevnim satima prebačeni su u OB Dubrovniku zbog ugriza zmije i nalaze se izvan životne opasnosti, potvrdili su u petak iz policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Naime, kako je istaknula zamjenica glasnogovornice PU DN Andrijana Biskup, dvojicu Kosovara kod svoje kuće u mjestu Bani u Konavlima zatekao je policijski službenik izvan službe od kojeg su zatražili pomoć.
”U utorak u popodnevnim satima policijski službenik izvan službe zatekao je dvojicu državljana Kosova u mjestu Bani koji su ilegalno prešli državnu granicu i koji su od njega zatražili liječničku pomoć zbog ugriza zmije. Odmah su prebačeni u Opću bolnicu Dubrovnik gdje su zadržani na daljnjem liječenju”, rekla je Biskup te istaknula kako je riječ o 31- godišnjaku i 39-godišnjaku.
Prema informacijama iz OB Dubrovnik oboje su stabilno i izvan životne opasnosti, a smješteni su na Infektološkom odjelu.
”Oni nisu u životnoj opasnosti, a smješteni su na Infektološkom odjelu”, rekao nam je Baldo Božović, zamjenik sanacijskog upravitelja OB Dubrovnik koji nije mogao ni potvrditi ni demantirati kako je riječ o ugrizu poskoka.
Neslužbeno se ipak doznaje kako se sumnja upravo na ugriz poskoka, a prvi je stradao 31-godišnjak kojeg je otrovnica ugrizla za potkoljenicu, dok je 39-godišnjak zadobio ugrize u dlan i potkoljenicu nakon što je pokušao pomoći svom prijatelju.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist