Natrag
20.10.2017 12:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konoba Koloseum i Caffe bar Mihael u finalu!

6.1.2014 @ 20:57 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Pred gotovo 600 gledatelja u sportskoj dvorani Gospino polje odigran je polufinalni dan Malonogometnog turnira ‘Sveti Vlaho 2013.’.

U finalnom ogledu igrati će Konoba Koloseum i Caffe bar Mihael! Oba polufinalna susreta u regularnom dijelu završila su bez pobjednika!
Za prvo mjesto na ovogodišnjem turniru ‘Sveti Vlaho’ igrati će Caffe bar Mihael koji je tek nakon kaznenih udaraca izborio mjesto u finalu. Libertas inženjering nakon regularnih (1:1) nije imao sreće u izvođenju kaznenih udaraca te je C. b. Mihael slavio 3:1. Pogotke za pobjedničku momčad postigli su Daničić i Krešić.
U drugom polufinalnom paru, svega minutu i pol do kraja susreta – eurogol Hrvoja Cvjetkovića za 1:0! Maestral je zaigrao sa igračem vratarom, a potom 31 sekundu do kraja pogodak Borne Tikvice za izjednačenje (1:1). Kakva drama na terenu, a pogotovo na tribinama gdje je navijačka karavana Konobe Koloseum bodrila svoju momčad od prve do zadnje sekunde! U ruletu kaznenih udaraca pobjeda momčadi Konoba Koloseum 6:5!!

RASPORED POLUFINALA 
  • Libertas inženjering – Caffe bar Mihael 1:1* 1:3
  • Konoba Koloseum – Konoba Maestral 1:1* 6:5
ZAVRŠNICA
Subota, 11. siječnja
  • 18.00 Libertas inženjering – Konoba Maestral
  • 19.00 Caffe bar Mihael – Konoba Koloseum

autor: dbksport.com

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana