Zanimljivosti

Kako je bilo na koncertu u Zatonu

Kako je bilo na koncertu u Zatonu

Humanitarni koncert „Pomozimo Damiru Đuriću!“ na kojem su nastupiti Matko i Brane, Grupa Taliri i Teatar održan je sinoć u Zatonu.

Sjajna zabava i mnoštvo mladih došli su podržati akciju kojom se žele prikupiti sredstva za pomoć plivaču Juga i učeniku Turističke i ugostiteljske škole koji je 3. rujna doživio prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Odmah je prebačen u Zagreb na Kliniku za traumatologiju gdje mu je isto jutro izveden operacijski zahvat na slomljenim vratnim kralješcima. Tek 22. rujna liječnici su procijenili da mu život više nije u opasnosti. Damir je napravio prvi skalin na dugom putu oporavka. Pobijedio je smrt.

One prave životne bitke tek ga čekaju. Damir za sada jedino osjeća glavu i to do vrata, a ostali dijelovi tijela su oduzeti, ne odgovaraju na podražaje. Njemu i njegovoj obitelji predstoje dani i godine rehabilitacije i operativnih zahvata kako bi Damir jednoga dana imao što kvalitetniji život.
Organizatori iz Mjesnog odbora Zaton zahvaljuju svima koji su se sinoć okupili  u Domu, izvođačima koji su se odazvali i nastupali bez honorara, tiskari Alfa 2, DB Kantunu, Pemo Trade-u, redarima iz Gladiator team-a, konobarima i svima onima koji su bez naknade za svoj rad sudjelovali u organizaciji, tako da ukupan prihod ove humanitarne ide za pomoć Damiru.

Svi koji nisu mogli nazočiti humanitarnom koncertu "Pomozimo Damiru Đuriću", svoj doprinos mogu dati uplatom na:

OTP banka
Nositelj računa: Ilija Đurić
žiro račun broj: 2407000-3104108527
poziv na broj: 3262203821
model: 02

OTP banka
Nositelj računa: Ilija Đurić
Devizni račun broj: 2407000-3262203821
Swift: OTPVHRXX
Iban: HR6124070003262203821
 
"ZDRAV ČOVJEK IMA 1000 ŽELJA, A BOLESTAN SAMO JEDNU" zato pomozimo Damiru da ostvari svoju želju!
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist