Sport

Jug u Gružu slavio protiv Partizana

Jug u Gružu slavio protiv Partizana

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobijedili su večeras na bazenu u Gružu Partizan rezultatom 13:6. Na taj su način Jugaši potvrdili odlazak na Final six, koji će se igrati u Barceloni od 28. do 30. svibnja.

S obzirom na stanje ljestvice skupine B momčad Partizana večeras nije mogla dostići Jug, pa je ova utkamica bila na neki način pitanje prestiža tko će u dvoboju ovih dviju momčadi slaviti. A važno je i pitanje forme budući da su obje momčadi u fazi brušenja detalja za ulazak u doigravanje domaćeg prvenstva.

Evo što je nakon utakmice izjavio trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

– Nisam baš zadovoljan. Dobar dio utakmice smo bili premekani u obrani. Istina, imali smo teže treninge i bilo je za očekivati da ćemo biti teški u plivanju, ali fali nam kvalitetnije igre u obrani i više pokretljivosti u napadu. Mislim da smo tek u posljednjoj dionici uspjeli profukcionirati i od ove ekipe očekujem više. Fali nam mrvica… Ispadaju nam lopte u odlučujućim trenucima, radimo glupe greške isto tako u obrani. Te sitnice se ponavljaju i to moramo ispraviti – rekao je Kobešćak.

Vaterpoliste Juga već u srijedu, 22. travnja očekuje prva utakmica polufinala prvenstva Hrvatske koja se igra u Gružu s početkom u 19 sati.

– Dolazi ono najvažnije, više nemamo pravo na grešku. Sve što smo radili u ovoj sezoni će se svesti na idućih pet – šest utakmica i nadam se da ćemo pokazati najbolje lice ove sezone. Imamo kvalitetu i nadam se podršci naših navijača u polufinalu protiv Mladosti koja je odličan protivnik – kazao je kapetan Juga CO Marko Bijač

Izvor: Jug.hr

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist