Vaše vijesti

IGOR LEGAZ: Legalno se uništava Cava!

IGOR LEGAZ: Legalno se uništava Cava!

Udruga Divlja liga vaterpolo i Igor Legaz upozorila je javnost na ‘legalno uništavanje (pretežno) prirodne lapadske plaže Cava’.

– Ako je u Dalmaciji postojala plaža koju uopće nije trebalo “dirat” koju je (uglavnom) priroda učinilo lijepom, poznatom, popularnom, privlačnom…, onda je to bila Cava – ističe Legaz, dodajući kako je nakon izgradnje lučice (pristaništa) kod hotela President, isti investitor u Dubrovniku legalno uništava još jednu plažu.

– Izgradnja lučice President smiješno je pravdana “zaštitom od lebića”. Koji će se tek izgovor izmisliti za devastaciju plaže Cava? – pita se Legaz u dopisu medijima.

Inače, investitor rekonstrukcije i izgradnje zaštitnih pomorskih građevina i plažnih površina obalnog pojasa Hotela Argosy na lokaciji ‘Kava’ je tvrtka Valamar Riviera d.d., a građevinsku dozvolu izdao je gradski Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje.

 

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala dulist.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist