DuList IN

IDETE LI NA HUMANITARNI JUSKER? Ove godine specijalni gost ‘Technasia’

IDETE LI NA HUMANITARNI JUSKER? Ove godine specijalni gost 'Technasia'

JUSKER festival, ‘najiskreniji i najsrčaniji event godine u Culture clubu Revelin’, kako su ga prozvali organizatori, održat će se u petak 24. i subotu 25. veljače jubilarni deseti put.

Podsjetimo, JUSKER je humanitarni festival u sjećanje na prijatelja, kolegu, zaljubljenika u glazbu, čovjeka kojega su svi voljeli, cijenili radi iskrenosti i svih ljudskih kvaliteta koje su ga krasile, jednog od pionira Dj-inga u Dubrovniku Damira Jusića..

-Svi zaljubljenici i štovatelji elektronske glazbe znaju što je ovaj festival donio i koliko je otvorio vrata mladim dubrovačkim DJ-ima i producentima elektronske glazbe te im pružio šansu pa i nagradio neke od njih za njihov rad i entuzijazam! Ulaznice za festival po cijeni od 30 kuna za prvi dan, te 50 kuna regularna i 100 kuna VIP ulaznice za drugi dan potražite u našem uredu Vukovarska 30 (Zgrada duhana) i na svim ostalim pretprodajnim mjestima – kažu organizatori.

Sva skupljena sredstva od ulaznica i ove će se godine donirati jednoj od ustanova koje se brinu o djeci u Dubrovniku.

-Na vama je da nas podržite i uživate dva dana u izvrsnoj elektronskoj glazbi dubrovačkih Dj-a uz ovogodišnjeg specijalnog gosta festivala ‘Technasia’ – pozivaju organizatori.

Izvor: CC Revelin

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist