Sport

HRVATSKI KUP Aediumu sedam medalja

HRVATSKI KUP Aediumu sedam medalja

Badmintonski klub Aedium osvojio je sedam medalja, četiri pojedinačne te tri u paru, na turniru 2. kola Hrvatskog kupa za poletarce (U11) i juniore (U19), koji se protekle subote održao u Novskoj.

U muškoj pojedinačnoj konkurenciji poleteraca Davor Makivić bio je srebrni, Niko Šumić četvrti, Patrik Karamatić peti, a Patrik Konjuh sedmi, dok su u parovima Davor i Patrik Karamatić bili brončani, a Niko i Patrik Konjuh četvrti.

Kod poletarki pojedinačno Lučia Galjer je bila srebrna, Lana Korać brončana, a Margarita Đurić šesta, dok su Lučia i Lana u parovima bile srebrne. Kod juniorki Mia Čerjan bila je srebrna pojedinačno i brončana u mješovitim parovima. Pojedinačno Barbara Janičić bila je peta (šesta u paru s Linom Zadravec), Andrea Vlašić jedanaesta, Leona Milković dvanaesta (osma u paru s Franom Pipunićem), a Maris Guca četvrnaesta.

Inače, na turniru je nastupilo 35 natjecatelja iz 9 klubova iz Čakovca, Dubrovnika, Koprivnice, Kuče, Novske, Zagreba i Velike Gorice. BK Aedium je u Novskoj nastupio sa 12 natjecatelja pod vodstvom trenera Ratka Galjera i Vlaha Čerjana.

FOTO: BK Aedium

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist