Natrag
18.8.2017 16:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

GREŠKA NA LETKU ZA I-RAČUN Čistoći plaćamo vodu?

19.11.2014 @ 14:58 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Otvorivši račune za usluge Čistoće Dubrovnik naši sugrađani su se ovih dana mogli zapitati – od kada Čistoći plaćamo vodu?! Naime, uz račune na adrese im je poslan i letak za ugovaranje usluge i-Račun.

– Poštovani, od 1. 10. 2014. godine svim korisnicima interneta, fizičkim osobama omogućit ćemo ugovaranje usluge i-Račun. Ugovaranjem usluge i-Račun primanje i plaćanje računa za vodu postaje brže i jednostavnije (…) – dio je teksta iz letka, s potpisom Vaša Čistoća, a u kojem je došlo do – greške!

Kako nam je rekao direktor Čistoće Pero Kaciga, greškom je u letku završilo ‘plaćanje računa za vodu’ te će se ista već idućeg puta ispraviti.

– Mislim da ljudi shvaćaju o čemu se radi. Zazvao je možda jedan čovjek koji se nasmijao i upozorio nas na grešku koju smo već ranije uočili – ističe Kaciga, dodavši kako je greška nastala u tiskari, gdje su vjerojatno imali neki sličan materijal pa je kopiranjem nastala greška.

– Ispričali su nam se, a sve će biti ispravljeno sljedeći put – rekao je direktor Pero Kaciga, naglasivši kako je iz Čistoće materijal poslan u redu budući da ‘nemaju dodirne točke u tom dijelu’.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana