Grad

GRADONAČELNIKOV POZIV SUGRAĐANIMA Proslavimo zajedno oslobađanje juga Hrvatske!

GRADONAČELNIKOV POZIV SUGRAĐANIMA Proslavimo zajedno oslobađanje juga Hrvatske!

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković poslao je poziv svojim sugrađanima da se odazovu programu obilježavanja 25. obljetnice vojno redarstvenih operacija ‘Oslobađanje Juga Republike Hrvatske’.

Njegov poziv prenosimo u cijelosti:

‘Drage Dubrovkinje i Dubrovčani! Poštovani sugrađani,

U ime Grada Dubrovnika pozivam vas da u nedjelju, 29. listopada u 13:00 sati dođete u luku Gruž i pridružite nam se u središnjoj svečanosti obilježavanja 25. obljetnice vojno redarstvenih operacija ‘Oslobađanje Juga Republike Hrvatske’, gdje nas prvi put u našem gradu očekuje i program Akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva ‘Krila Oluje’.

Vašim dolaskom doprinijet ćete da ovu, za naš grad, značajnu obljetnicu proslavimo na dostojanstven način i da se četvrt stoljeća od oslobođenja juga Hrvatske s najdubljom zahvalnošću hrvatskim braniteljima prisjetimo svih žrtava koje su nesebično podnesene kako bismo danas živjeli u slobodnom i prosperitetnom Dubrovniku.

Vaš gradonačelnik,
Mato Franković’

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović