DuList PROMO

GHETALDUS SAVJETUJE Vodite brigu o vašim očima!

GHETALDUS SAVJETUJE Vodite brigu o vašim očima!

Kada ste zadnji put kontrolirali svoj vid? Ne sjećate se? Pogrešan i potencijalno, opasan odgovor. Vid je naš najdragocjeniji osjet  i o njemu treba itekako brinuti. Posljedice nebrige mogu biti pogubne.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, oko 280 milijuna ljudi pogođeno je „funkcionalnom sljepoćom“ zbog neliječenih poteškoća s vidom. Dobar dio tih problema mogao se na vrijeme spriječiti. Oči su naš jedini organ u organizmu koji radi sa sto posto svojih mogućnosti, bez obzira je li dan ili noć.

Zbog velikih vanjskih utjecaja kojima su oči izložene (rad za računalom, gledanje televizije, korištenje mobitela, vožnja, vremenske prilike u kojima se nalazimo, smog…) nužno je pružiti im primjerenu zaštitu. No tek 14% ljudi, kada i primijeti simptome ili poteškoće, potraži pomoć i savjet oftalmologa.

A pregledi su nužni. Jednako kao što odlazimo jednom godišnje na sistematski pregled, tako bismo trebali posjetiti i oftalmologa te ne zaboraviti – naočale nisu samo modni dodatak. Kako dioptrijske tako ni sunčane. Samo odabirom kvalitetnih naočala zaštititi ćemo svoje oči na pravi način.

Optika i poliklinika Ghetaldus odnedavno je otvorila svoja vrata i među dubrovačkim zidinama. U našem gradu, na prostoru od 85 četvornih metara, možete obaviti pregled vaših očiju. Dijagnozu će vam postaviti, ili svaku sumnju otkloniti, vrhunski stručnjaci koristeći se trenutačno najsuvremenijom opremom.

Nakon detaljnog pregleda, u optičkom centru možete odabrati model jednog od ekskluzivnih brandova sunčanih ili dioptrijskih naočala. Posebno ističemo brandove Gucci, Christian Dior, Tom Ford, Diesel…

Osim što nudimo široku paletu proizvoda, Optika Ghetaldus posebno se ponosi vrhunskom uslugom provjerenih stručnjaka. Tim naših  djelatnika pobrinut će se da dobijete uslugu i pažnju kakvu zaslužujete. Ghetaldusovi liječnici, specijalisti oftalmolozi, na raspolaganju su vam svaki dan.

Zdravlje očiju često shvaćamo „zdravo za gotovo“, sve dok god se ne pojave neki problemi, a tada već može biti prekasno. O zdravlju očiju trebate brinuti jednako kao i o zdravlju cjelokupnog organizma te preventirati moguće probleme i komplikacije. Oštećenja očiju i vida najčešće su posljedica višegodišnjih pogrešnih navika, stoga je važno da poduzmete sve što možete kako bi vaše oči ostale zdrave.

U Ghetaldusovoj novoj poslovnici možete pronaći sve za njihovu ljepotu i zdravlje. Od široke ponude najpoznatijih svjetskih brendova sunčanih i dioptrijskih naočala do kontaktnih leća. Ako slutite da možda imate problema s vidom ili očima, važno je da se oni otkriju što prije, kako bi se mogla propisati potrebna terapija i kako bi zaštitili oči od daljnjih oštećenja.

Baš poput stoljetnog Dubrovnika i Ghetaldus njeguje tradiciju te čuva kvalitetu i vrijednost prepoznatljivog imena . Zato smo prva adresa na kojoj trebate potražiti pomoć ili odabrati naočale kojima ćete uspješno upotpuniti svoj osobni stil.

 

U Ghetaldusovoj novoj poslovnici u Atlant poslovnom centru uz veliki izbor sunčanih i dioptijskih naočala, te kontaktnih leća  možete obaviti kompletan oftamološki pregled! Sve informacije na broj telefona  700 116.

 

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist