GradPolitika

Franković dobio potporu Bošnjaka

Franković dobio potporu Bošnjaka

Predsjednik dubrovačkog HDZ-a Mato Franković i predsjednik dubrovačkog ogranka Bošnjačke demokratske stranke Hrvatske Sado Bečić potpisali su u petak sporazum o zajedničkoj suradnji u budućnosti.

Predsjednik BDSH Sado Bečičć rekao je kako je ovaj sporazum potpisan ususret prijevremenim izborima za Gradsko vijeće i gradonačelnika u Dubrovniku, no jamči i međusobnu suradnju iza izbora.

”Ovo su mladi ljudi bez repova i afere pred kojma je budućnost i smatramo da treba dati glas njima. Ovo je prvi put da je netko s nama potpisao sporazum. Vjerujem da će lista HDZ-HSS-HSP AS-HSLS-BUZ-HDS pobijediti na izborima i da će Mato franković biti gradonačelnik”, rekao je Bečić te pozvao ”sve Bošnjake i muslimane u Dubrovniku da glasuju za Frankovića”.

Odgovarajući na novinarski upit Bečić se osvrnuo na navode bivšeg dubrovačkog gradonačelnika i aktualnog kandidata HNS-a Andra Vlahušića koji tvrdi kako je bošnjačka zajednica uz njega.
”Vlahušić misli na udruge i vijeća, a ne stranke. On može svojatati dio udruga, ali to nije cijela bošnjačka zajednica”, rekao je Bečić

Mato Franković takvu Vlahušićevu retoriku nazvao je nevjerojatnom.

”Svi građani su slobodni građani bez obzira na vjeroispovijest. Oni će glasovati po savjesti a ne onako kako im Vlahušić kaže da bi trebali glasovati”, rekao je Franković.

Prijevremeni izbori u Dubrovniku održat će se 8. ožujka.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist