Politika

FRANKOVIĆ „Bivša gradska uprava zaboravila Šipan!“

FRANKOVIĆ „Bivša gradska uprava zaboravila Šipan!“

Kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković i kandidati za zamjenike Sanja Putica i Blaž Pezo posjetili su danas Šipansku Luku i Suđurađ gdje su ih mještani upoznali s brojnim komunalnim problemima nastalim zbog sustavne nebrige bivše gradske uprave.

Tom prilikom Franković je kazao kako se Grad koji je bogat kao Dubrovnik mora ravnomjerno razvijati te kako su potrebni projekti koji će Šipan učiniti duplo boljim mjestom za život, a ne da Grad zaboravi Šipan kao što je to bio slučaj do sada. Franković je još jedanput naglasio kako će se brodske linije prilagoditi potrebama stanovnika Elafita te će im se osigurati besplatne brodske karte.

Kandidat za zamjenika Pezo predstavio je projekte HDZ i koalicijskih partnera, a koji se odnose na komunalne probleme otoka Šipana – izgradnja vodovoda za gornja sela Frajga, Vojnovo selo, Odžak i Zabrđe te izgradnja trafostanice za ista, spajanje kućanstava na podzemne kabele te postavljanje javne rasvjete.

Kandidatkinja za zamjenicu Putica kazala je kako je nužno uvesti cjelogodišnji rad vrtića na otoku Šipanu te izgraditi sportsko dječje igralište. Također, naglasila je kako će se za obitelji koje žive na Elafitima dar za prvo dijete povećati na 15 000 kuna.

Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist