Županija

FOTO/VIDEO Završni radovi na župskom SUB Cityju

FOTO/VIDEO Završni radovi na župskom SUB Cityju

Župski SUB City polako poprima svoj vanjski izgled. Prema sadašnjim najavama njegovo otvaranje je planirano za početak rujna, te smo nepuna dva mjeseca ranije odlučili provjeriti kakvo je stanje na gradilištu. 

Vjerujemo kako mnogi s nestrpljenjem čekaju kad će moći poviriti u ‘tajne’ župskog trgovačkog centra gdje će vas dočekati H&M, New Yorker, Muller, DM, Sport Vision, Carprisa, B-Vama, Denis, Magic Baby, Yammamai, Mass, CCC, Tom Tailor i drugi, uz niz ugostiteljskih objekata te Maxi konzum.

Inače, SUB City će se prostirati na skoro 23 tisuće metara četvornih, a sastojat će se od dvije odvojene cjeline. Zgrada A je veća i ima 10 tisuća metara četvornih u podrumu, u prizemlju je 5300 kvadrata, a na prvom katu oko 5000 kvadrata – ukupno 20.598 metara četvornih shopping raja. Druga zgrada je daleko manja te se prostire na 2.219 metara četvornih.

U većoj zgradi, na tri kata, uz podzemni garažni prostor bit će smješten Maxi Konzum, a na prvom i drugom katu je po 14 poslovnih prostora koji su povezani unutarnjim pokretnim stepenicama.

 

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist