Sport

FOTO/VIDEO Prvaci su stigli doma! Spektakularan doček u Čilipima!

FOTO/VIDEO Prvaci su stigli doma! Spektakularan doček u Čilipima!

Europski prvaci stigli su doma! U 22.55 sati na Zračnu luku Čilipi sletio je zrakoplov Croatia Airlinesa na letu iz Zagreba u kojem su stigli vaterpolisti Juga s osvojenim četvrtim trofejem sezone. Dočekani su uz vatromet, bakljadu, pjesmu i veselje brojnih navijača i ljubitelja vaterpola!

Zračna luka Dubrovnik organizirala im je svečani doček, a čestitke im je uputila i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.

– Čestitam prvacima Europe, ali čestitam i na sva četiri osvojena trofeja ove godine. Vaterpolo nije baš tako mali sport. Kao nacija uvijek pratimo vaterpolo, veselimo se vašim uspjesima. Dečki, bilo je sjajno. U vrijeme kad hrvatskom narodu treba optimizam upravo ste vi ulili tu nadu da možemo biti najbolji. Hvala vam na tome. Čestitke i sretno – istaknula je predsjednica.

Trener Juga CO Vjeko Kobešćak zahvalio se svima koji su došli i navijali za njih.

-Ovo je veliki uspjeh ovog grada i ovog kluba, a najveća zasluga pripada igračima – rekao je kratko Kobešćak.

-Još uvijek nismo svjesni što smo napravili, ludi smo, ne znamo ništa! Hvala vam svima, osjećali smo vašu podršku, igrali smo za vas i svi ste u ovaj veliki naslov ugradili jedan djelić. Hvala vam svima i amo ovo proslavit – rekao je Marko Bijač.

Ostanite s nama i osjetite dio atmosfere s dočeka prvaka Europe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist