Natrag
20.9.2017 23:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO Maskarata ispod kuplja: Došli su svakako i svakakvi

5.2.2016 @ 23:44 Zvonimir Pandža Kultura
17;17

Podijelite:

I ove godine od danas pa do utorka 09. veljače održava se tradicionalna manifestacija „Dubrovački karnevo“ u organizaciji Grada Dubrovnika i TZ grada Dubrovnika odvit će se.

Manifestacija je počela jutros otvorenjem izložbe koju je priredila udruga D’Art „Izložba karnevalskih, maski, kostima i fotografija“ u TIC Pile TZ grada Dubrovnika.
Jutros u 10 sati Grad su zauzele male maškare iz dubrovačkih dječjih vrtića, a večeras u Lazaretima održala se kostimirana zabava „Maškarata ispod kuplja“ što svojim nazivom priziva tradiciju dubrovačkih maškaranih festa, na kojoj će se za dobru zabavu pobronuti Porporela Sex Band, uz besplatan ulaz maškarama.

Subota će biti izvrsna prilika da se i mali i veliki kostimiraju u omiljene likove i dođu na Stradun. Dva koncerta grupe „Magazin“, jutarnji u 10.30 i večernji s početkom u 21 , ponudit će odličnu zabavu za sve uzraste, a svi koji se vole maškaravati i điravati najljepšom dubrovačkom ulicom –Stradunom, doći će na svoje.
Drugog dana, u nedjelju 7.veljače „Faćenda od malih maškara“ održat će se naravno na najljepšoj dubrovačkoj ulici – Stradunu od 15 sati, uz sudjelovanje djece predškolske dobi i maškaranih obitelji, a nastavlja se veselom zabavom u Lazaretima. Ponedjeljak je maškarani školski dan sa zabavama za male, veće i najveće školarce, dok će prava kulminacija zabave biti završnog dana „,maškarane“ sezone , u utorak 9.veljače.
Voditelji programa kroz sve dane održavanja maškarata bit će Zrinka, Seba i Čolo
Velikim veljunom „Ultimi od karnevala“, odabirom najboljih maski i zabavom do jutra uz grupu „Teatar“, u Culture clubu Revelin, Dubrovnik će se oprostiti od još jednih poklada.

Komentari

O autoru: Zvonimir Pandža


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana