Sport

FOTOGALERIJA Square ‘spustio’ Uspinjaču, hattrick Rangotova!

FOTOGALERIJA Square 'spustio' Uspinjaču, hattrick Rangotova!

MNK Square uvjerljivo je slavio u 12. kolu 1.HMNL. U Gospinom polju je s 8:2 (3:0) bio bolji od zagrebačke Uspinjače.

Squareanima je trebalo pola poluvremena da ‘umore’ protivnika koji je u Dubrovnik stigao sa svega osam igrača. Sjajni Ante Daničić bio je dvostruki strijelac, pogodio je u 13. i 14. minuti. Nizao je Square prilike i nakon vodstva 2:0, a gosti iz Zagreba nisu mogli doći do daha. U 17. minuti na 3:0 podiže odlični makedonski as Darko Rangotov i s tim se rezultatom otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu nastavila se žustra igra Squarea, a osam minuta prije kraja gosti uvode igrača-vratar ne bi li smanjili prednost domaćina. U istoj minuti Cvjetković je sjajno pogodio za 4:0. U 34. minuti gosti gube loptu, a Rangotov zabija svoj drugi gol za 5:0. Minutu kasnije brza kontra Squarea za 6:0, a strijelac je bio mladi Bačić. U 36. minuti Beronić je smanjio na 6:1, a u 37. minuti na 6:2. U 38. minuti Rangotov oduzima loptu i preko cijelog terena puca na prazna vrata Uspinjače te postiže svoj treći pogodak. U posljednjoj minuti Tikvica krade loptu na sredini terena i zabija za 8:2.

Vrijedi istaknuti kako je za goste branio 20-godišnji Konavljanin Ivo Krilanović, iznikao iz futsal škole dubrovačkog MNK Squarea.

 

1. HMNL – 12. kolo

MNK Square – MNK Uspinjača 8:2 (3:0)

Dubrovnik, Sportska dvorana Gospino polje; Gledatelja: 650; Suci: Topić, Pavlov i Knezović (svi Split)

MNK Square: Primić, Tikvica (1), Bevanda, Jurić, Cvjetković (1), Rezo, Rangotov (3), Vodopić, Đuraš, Turuk, Bačić (1), Novoselac, Daničić (2), Šimunović;

MNK Uspinjača: Krilanović, Mar, Gudek, Grbić, Beronić (2), Gaši, Piplica, Čirjak;

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist