Natrag
19.9.2017 17:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Na audiciji za balet u Umjetničkoj školi Luke Sorkočevića

3.6.2017 @ 16:03 Dulist Aktualno
25;25

Podijelite:

Umjetnička škola Luke Sorkočevića ovu subotu bila je prepuna nasmijanih mališana. Dio njih danas je polagao svoje završne ispite, pa je bilo i malo ‘cupkanja u mjestu’ i pripreme za taj važan čin no ono zbog čega smo mi navratili bila je audicija za balet.

Malene buduće plesačice, čiji se talent mogao prepoznati odmah u prvim sekundama audicije, sve su vjerno ‘prekopirale’ svoje tutorice – od ritma, do pokreta, istezanja, stava… Sutra velike balerine, tko zna – čak i svjetskog glasa – Petra i Emily, otkrile su nam zašto su došle na audiciju. Petra sa svojih šest i nikako ne smijemo zaboraviti ono ‘i pol’ godina, nije dosad plesala balet, ali to je nije spriječilo da pokaže sjajne pokrete.

– Sviđaju mi se haljine od balerina i njihovi pokreti, htjela bih jednog dana tako plesati. Zato ću sad pokazati što znam na audiciji – kazala nam je Petra, dok se Emily pak vratila na balet jer joj je, kaže, nedostajao!

– Plesala sam u Plesnom studiju Lazareti, a sada bih probala i ovdje, u Umjetničkoj školi. Sviđa mi se jako balet – dodala je Emily čiji pokreti na audiciji odaju nekog tko je već dobro upoznat s baletom. Bilo je još tu djevojčica koje su nas i stasom i ritmom očarale, a da ne bi bile same, vrijedi dodati kako je iduća audicija za balet, ovu plemenitu vještinu, 17. lipnja o deset do jedanaest sati na istom mjestu, a one nešto starije balerine svoje će umijeće pokazati 19. lipnja na završnoj produkciji – dođite i uvjerite se u ljepotu pokreta!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana