DuList IN

FOTOGALERIJA CMA Festival završen, tko je sve plesao sinoć na Banjama?

FOTOGALERIJA CMA Festival završen, tko je sve plesao sinoć na Banjama?

Plaža Banje kroz dva dana pokazala je da je idealno mjesto za izvođače svjetskog kalibra – Sigmu i Clean Bandit Dj set.

Sinoć je Grace Chatto – ženski dio britanskog super popularnog benda Clean Bandit, u formi DJ Seta rasplesala publiku na još toplom pijesku, a za potpuni delirij pobrinuli su se Zookey, Jakša Jordes i MC Goc.

Ovogodišnji CMA Corona Sunsets Festival s nekoliko pozornica u Dubrovniku, pokazao je da takav tip provoda ovom gradu idealno pristaje. Bilo je pitanje vremena kada će netko povezati nekoliko atraktivnih lokacija da bi Dubrovnik dobio svjetski glazbeni open air festival s više floorova.

Pojačanje iz Španjolske bio je dinamični DJ Dani Masi koji je do sitnih sati svirao u klubu Banje, nakon čega se publika preselila u Lazarete i završila provod slušajući čvrste deep setove hrvatskog dvojca Ressless i rezidenta Torresa.

U cjelokupni program festivala savršeno se uklopio i jazzy set DJ Maestra smještenog u mirnu oazu Lokruma.
Festival s pogledom na Lokrum i staru gradsku luku potvrdio je da je plaža Banje jedna od najatraktivnijih plaža na Jadranu i nesumnjivo savršena postaja za ovakav tip programa.

CMA Corona Sunsets Festival okupio je i brojne bloggere iz Europe poput Elle Dvornik koja je na festival došla iz Velike Britanije u društvu zaručnika Charlesa.

Foto: Božo Radić

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist