DuList IN

FOTO Zvijezde bendova ‘Frankie goes to Hollywood’ i ‘Eurythmicsa’ uživali u ljepotama Dubrovnika

FOTO Zvijezde bendova 'Frankie goes to Hollywood' i 'Eurythmicsa' uživali u ljepotama Dubrovnika

Britanske zvijezde iz grupa ”Frankie Goes to Hollywood” Holly Johnson te ”Eurythmicsa” Steve Maguire nazočili su nedavnom otvorenju izložbe ”Midsummer Scene-Elsinor in Dubrovnik” u Velepostanstvu Republike Hrvatske u Londonu, javili su u srijedu organizatori.

Kako se navodi u pripćenju, izložbu je 14. studenog postavio britanski umjetnik Bari Goddard, a prikaz je to najatraktivnijih trenutaka ”Midsummer Scene Festivala”, koji se održava već tri godine u organizaciji Brilliant Events Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions Ltd. London.
Brojne goste na otvaranju je pozdravio hrvatski veleposlanik Ivan Grdešić, dok se hrvatski glumac i producent Filip Krenus zahvalio prisutnima u ime ”Midsummer Scene Festivala”. Autor fotografija Bari Goddard goste je zabavio pjesmom uz pratnju Steve Maguirea, nekadašnjeg člana grupe Eurythmics, a kako se navodi u objavi, na otvaranju je bio i Holly Johnson, pjevač popularne britanske pop grupe ”Frankie Goes to Hollywood” te pjevačica Adele Andersen. Izložbu su posjetili i Pinkietessa Pinkie, dizajnerica i poznata izvođačica, kao i Diane Goldie, koja je za Goddarda dizajnirala kostim posebno za otvaranje izložbe te britanski model i dizajner Lee Sayers. U prekrasnim fotografijama Dubrovnika uživao je i Gary Roost, poznati britanski kazališni glumac, kao i Philip Parr, koordinator Shakespearovih festivala za Europu.
Inače, idući Midsummer Scene festival četvrti put će se održati u Dubrovniku i to krajem lipnja 2017. Ovaj festival privukao je pažnju i publike i kritike, a nezaboravna scenografija dubrovačkih zidina obišla je svijet. Lanjska uspješnica, predstava ”Na Tri kralja” u režiji Helen Tennison, uvrštena je u glavni repertoar Bečkog engleskog kazališta u udarnom božićnom terminu gdje će se svakodnevno, osim nedjeljom prikazivati od 7. studenog do 22. prosinca, a nakon toga putuje na Bermudske otoke.
Festival Midsummer Scene je projekt Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, a u produkciji Brilliant Events Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions Ltd. London. Izložba je otvorena do 18. studenog.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist