Natrag
23.9.2017 11:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO ‘Zeko’ oduševio prepuni Revelin

21.4.2014 @ 8:31 Dulist dulist IN
22;22

Podijelite:

Popularni splitski pjevač Dražen Zečić noćas je napravio pravu festu u Culture Clubu Revelin uz veliki broj svojih obožavateljica i obožavatelja.

Od početka koncerta redao je Zeko svoje hitove, koji sežu još od početka devedesetih godina prošlog stoljeća, a na oduševljenje okupljenih Dubrovčana, koji su se prepoznali u tematici neuzvraćenih i nesuđenih ljubavi i rastanaka.

Podsjetimo, Zečić je karijeru gradio najprije pišući tekstove za druge pjevače zabavne glazbe, da bi na Melodijama hrvatskog Jadrana 1993. pobijedio s pjesmom ‘Govore mi mnogi ljudi’. Ipak, pravi proboj doživio je nakon dueta s tada mlađahnom Anđelom Kolar u pjesmi ‘Ima li nade za nas’.

Godine 1999. dobio je nagradu ‘Porin’ za najbolji album zabavne glazbe 8’Nitko nema dva života’), a imao je i nominaciju u kategorijama Hit godine i Album godine. Dobitnik je i nagrade izdavačke kuće Croatia Records ‘Zlatna ptica’ za preko sto tisuća prodanih nosača zvuka. Godine 2004. osvojio je nagradu publike na Hrvatskom radijskom festivalu za pjesmu ‘Pokidat ću lance sve’.

Foto: CC Revelin

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana