DuList INDuList PROMO

FOTO Zašto je u DOC-u večeras bila gužva?

FOTO Zašto je u DOC-u večeras bila gužva?

Odgovor na pitanje iz naslova jednostavan je – u DOC-u se danas otvorila poznata hrvatska parfumerija Anabella.

Tim povodom, mnoštvo zgodnih i lijepo sređenih pripadnica ljepšeg spola (neke od njih i u društvu snažnijih polovica) svratilo je do trgovačkog centra, a sve kao bi vidjeli ponudu ove parfumerije koja je nakon Zagreba, Rijeke i Splita, stigla i u Dubrovnik! Parfumerija Anabella stigla je, dakle, na hrvatsko tržište prije tri godine, prvo u Splitu, pa u Rijeci i konačno u Dubrovniku.

Ekskluzivi su zastupnici za kozmetiku prof. makeup artista – Mac i Bobby Brown. Iza parfumerije stoji tvrtka Orbico Beauty – vodeći distributer selektivne kozmetike na području Hrvatske.

Parfumerija Anabella u svojoj ponudi ima mahom poznate i sada još pristupačnije brendove, u što se možete uvjeriti i sami ako ovih dana prošetate do DOC-a… A posebno je potrebno izdvojiti ove brandove: Estee Lauder Companies s najširom paletom poznatih svjetskih marki, Elisabet Arden, Burbery, P&G, S. Feragamo, Bourjois…

Tijekom večeri održala se i prezentacija Bobby Brown kozmetike, gdje su vizažistica i make up artistkinja pokazale svoja umijeća! Sve to bilo je popraćeno cateringom, DJ-em i naravno, odličnom atmosferom, u što se možete uvjeriti na naši fotografijama!

 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist