Natrag
22.10.2017 14:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Zašto je u DOC-u večeras bila gužva?

9.7.2015 @ 20:40 Dulist dulist IN / duLIst Promo
24;24

Podijelite:

Odgovor na pitanje iz naslova jednostavan je – u DOC-u se danas otvorila poznata hrvatska parfumerija Anabella.

Tim povodom, mnoštvo zgodnih i lijepo sređenih pripadnica ljepšeg spola (neke od njih i u društvu snažnijih polovica) svratilo je do trgovačkog centra, a sve kao bi vidjeli ponudu ove parfumerije koja je nakon Zagreba, Rijeke i Splita, stigla i u Dubrovnik! Parfumerija Anabella stigla je, dakle, na hrvatsko tržište prije tri godine, prvo u Splitu, pa u Rijeci i konačno u Dubrovniku.

Ekskluzivi su zastupnici za kozmetiku prof. makeup artista – Mac i Bobby Brown. Iza parfumerije stoji tvrtka Orbico Beauty – vodeći distributer selektivne kozmetike na području Hrvatske.

Parfumerija Anabella u svojoj ponudi ima mahom poznate i sada još pristupačnije brendove, u što se možete uvjeriti i sami ako ovih dana prošetate do DOC-a… A posebno je potrebno izdvojiti ove brandove: Estee Lauder Companies s najširom paletom poznatih svjetskih marki, Elisabet Arden, Burbery, P&G, S. Feragamo, Bourjois…

Tijekom večeri održala se i prezentacija Bobby Brown kozmetike, gdje su vizažistica i make up artistkinja pokazale svoja umijeća! Sve to bilo je popraćeno cateringom, DJ-em i naravno, odličnom atmosferom, u što se možete uvjeriti na naši fotografijama!

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana