Natrag
20.8.2017 23:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Zagrebačka zatvorena, vozači zbunjeni zbog kasno otkrivenih znakova

9.11.2015 @ 11:06 Dulist Grad
13;13

Podijelite:

Zagrebačka ulica od jutros je zatvorena, a na prometnicama preko Pila i Ploča osvanuli su privremeni prometni znakovi za izmijenjeni režim vožnje.

Kako nije bila poznata točna ura početka izmjene, dogodilo se da su neki naši sugrađani vozili ‘po starom’, a neki ‘po novom’. Srećom, nije došlo do frontalnog sudara, a promet se uskoro ustalio ‘po novom’.

Podsjetimo, Zagrebačka ulica će do 24. prosinca biti zatvorena za sav promet, osim za interventna vozila, na dijelu od Javne garaže pa do spoja s Ulicom Petra Krešimira IV.

U vrijeme izvođenja radova promet ulicom Branitelja Dubrovnika odvija se dvosmjerno za sve kategorije vozila dok se promet vozila Ulicom Iza Grada, od Pila do ‘Vatrogasaca’, odvija suprotnim smjerom vožnje od sadašnjega.

Sva vozila koja prometuju iz smjera Ilijine glavice prema povijesnoj jezgri preusmjeravaju se na Ulicu Vladimira Nazora, Vukovarsku ulicu, Ulicu Dr. Ante Starčevića, Branitelja Dubrovnika pa nadalje na Ulicu Iza Grada prema odredištu.

Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i Lapadu usmjeravaju se na ulicu II. Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana