Grad

FOTO Zagrebačka zatvorena, vozači zbunjeni zbog kasno otkrivenih znakova

FOTO Zagrebačka zatvorena, vozači zbunjeni zbog kasno otkrivenih znakova

Zagrebačka ulica od jutros je zatvorena, a na prometnicama preko Pila i Ploča osvanuli su privremeni prometni znakovi za izmijenjeni režim vožnje.

Kako nije bila poznata točna ura početka izmjene, dogodilo se da su neki naši sugrađani vozili ‘po starom’, a neki ‘po novom’. Srećom, nije došlo do frontalnog sudara, a promet se uskoro ustalio ‘po novom’.

Podsjetimo, Zagrebačka ulica će do 24. prosinca biti zatvorena za sav promet, osim za interventna vozila, na dijelu od Javne garaže pa do spoja s Ulicom Petra Krešimira IV.

U vrijeme izvođenja radova promet ulicom Branitelja Dubrovnika odvija se dvosmjerno za sve kategorije vozila dok se promet vozila Ulicom Iza Grada, od Pila do ‘Vatrogasaca’, odvija suprotnim smjerom vožnje od sadašnjega.

Sva vozila koja prometuju iz smjera Ilijine glavice prema povijesnoj jezgri preusmjeravaju se na Ulicu Vladimira Nazora, Vukovarsku ulicu, Ulicu Dr. Ante Starčevića, Branitelja Dubrovnika pa nadalje na Ulicu Iza Grada prema odredištu.

Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i Lapadu usmjeravaju se na ulicu II. Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović