Natrag
24.2.2018 20:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Treći rođendan butika Andrea Zvono Design!

17.7.2017 @ 23:30 Dulist dulist IN
24;24

Podijelite:

U ponedjeljak navečer u Hotelu Rixos održala se proslava treće godišnjice butika Andrea Zvono design.

Crveni tepih, lijepi modeli, odlična hrana… Samo su neki od razloga zaslužnih za odličnu atmosferu koja je obilježila treći rođendan butika dubrovačke dizajnerice Andree Zvono. Ovoga je puta pripremila i mini kolekciju za ljeto 2017. te time oduševila sve prisutne.

– Ovo je treći rođendan butika, ali radim ovaj posao već dugi niz godina. Izrazito sam zadovoljna i drago mi je što se okupio veliki broj meni bliskih ljudi koji me kroz sve ove godine podupiru – kazala je Zvono dodavši što to ovu kolekciju čini posebnom i drukčijom od ostalih.

– Večeras smo predstavili novu mini kolekciju za ljeto 2017. u kojoj se nalazi svega par haljina koje su univerzalne. Dakle, za razliku od prijašnjih kolekcija, kao što je popularna cvjetna, ovoga puta sam se ipak odlučila probraniju kolekciju. Glavni materijal je prelijepi organdij, no izrazito je osjetljiv. Boje koje prevladavaju su zelena, plava, roza i crvena koje su po meni najnosivije boje – rekla je Zvono i otkrila nam na čemu trenutno radi.

– Što se tiče idućih pothvata, neću raditi ništa veliko te ću s ovim završiti sezonu. Trenutno sam u pripremama za vjenčanje i tu ćete moći vidjeti moju vjenčanicu, haljine za djeveruše… To će biti jedna predivna priča u kojoj ću također prikazati novitete – s osmijehom je istaknula Zvono.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana