DuList IN

FOTO Treći rođendan butika Andrea Zvono Design!

FOTO Treći rođendan butika Andrea Zvono Design!

U ponedjeljak navečer u Hotelu Rixos održala se proslava treće godišnjice butika Andrea Zvono design.

Crveni tepih, lijepi modeli, odlična hrana… Samo su neki od razloga zaslužnih za odličnu atmosferu koja je obilježila treći rođendan butika dubrovačke dizajnerice Andree Zvono. Ovoga je puta pripremila i mini kolekciju za ljeto 2017. te time oduševila sve prisutne.

– Ovo je treći rođendan butika, ali radim ovaj posao već dugi niz godina. Izrazito sam zadovoljna i drago mi je što se okupio veliki broj meni bliskih ljudi koji me kroz sve ove godine podupiru – kazala je Zvono dodavši što to ovu kolekciju čini posebnom i drukčijom od ostalih.

– Večeras smo predstavili novu mini kolekciju za ljeto 2017. u kojoj se nalazi svega par haljina koje su univerzalne. Dakle, za razliku od prijašnjih kolekcija, kao što je popularna cvjetna, ovoga puta sam se ipak odlučila probraniju kolekciju. Glavni materijal je prelijepi organdij, no izrazito je osjetljiv. Boje koje prevladavaju su zelena, plava, roza i crvena koje su po meni najnosivije boje – rekla je Zvono i otkrila nam na čemu trenutno radi.

– Što se tiče idućih pothvata, neću raditi ništa veliko te ću s ovim završiti sezonu. Trenutno sam u pripremama za vjenčanje i tu ćete moći vidjeti moju vjenčanicu, haljine za djeveruše… To će biti jedna predivna priča u kojoj ću također prikazati novitete – s osmijehom je istaknula Zvono.

 

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist