Natrag
24.9.2017 08:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Tko je sve slavio Jugovu pobjedu?

8.10.2014 @ 22:15 Baldo Marunčić Sport
37;37

Podijelite:

Jugaši su se u odličnom izdanju predstavili dubrovačkoj publici u Gružu u srijedu navečer u prvoj domaćoj utakmici nove sezone u Regionalnoj ligi.

Protiv Jadrana iz Herceg Novog u 2. kolu Regionalne lige semafor je na kraju utakmice stao na 14:10. Po četvrtinama je bilo 5:3, 6:1, 2:2 i 1:4.

Pred samu utakmicu Jug je i službeno predstavio svoj sastav za ovu sezonu. Pljesak su dobili svi, posebno povratnik u staro jato Paulo Obradović. Na samom početku utakmice oglasila se s vrha tribine i Torcida Mokošica, pjesmom i bengalkama dali su svoj obol susretu koji je bio obojen bijelom bojom.

Naime, svoje mjesto na središnjem dijelu tribine zauzeli su čelni ljudi VK Juga i HNK Hajduka. Predsjednik Marin Brbić, sportski direktor Goran Vučević, legendarni trener Stanko ‘Špaco’ Poklepović, stručni stožer te dio igrača. Domaćini su im bili Jugov predsjednik Lukša Jakobušić i direktor Ognjen Kržić.

Osim Hajdukovaca, Jug je ugostio i Cavtatske mažoretke, nositeljice zlatne medalje s nedavno završenog Europskog prvenstva, dok smo na tribinama u moru vjernih Jugovih navijača primjetili i igrače i stručni stožer MNK Squarea, vozače AK Dubrovnik Racing…

 

2. kolo TRVL

Jug CO – Jadran HN 14:10

Dubrovnik; Bazen u Gruž; Gledatelja 800; Suci: Periš (Split) i Raković (Beograd). Delegat: Prvan (Split).

VK Jug CO: Bijač (4 obrane), Macan (2), Bošković (1), Janović (3), Younger (1), Fatović, Marković (2), Bušlje (1), Visković (2), Dobud, Bicari (1), Bautović (1), Popadić-Batina (3 obrane), Ivanković. Trener: Miho Bobić

PVK Jadran Herceg Novi: Kandić (6 obrana), Gardašević, Popadić, Sekulić (2), Vidović (2), Moskov, Baničević (2), Sarić, Latinović, Zloković (3), Drašković, Pješević, Popović, Giga (1). Trener: Vlado Gojković.

Igrač više: Jug CO 4/7, Jadran HN 6/10

Peterci: Jug CO 2/2, Jadran HN -/-

 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana