Sport

FOTO Slavlje rukometaša protiv Dragovoljca

FOTO Slavlje rukometaša protiv Dragovoljca

Vrijednu, ali i uvjerljivu pobjedu 28:21 (12:13) ostvarili su rukometaši RKHM Dubrovnika u derbiju 12. kola južne skupine 1.B HRL u subotu navečer pred gotovo 400 navijača u Gospinom polju protiv Hrvatskog dragovoljca.

Dubrovački sastav, baš kao i u prošloj utakmici protiv Mladog Rudara, loše je otvorio meč te se našao u zaostatku 0:4, a prvi pogodak zabili su tek u 9. minuti. Gosti iz Dugog Rata su u prvom dijelu bili bolji te su kontrolirali utakmicu, uz podršku pedesetak svojih navijača. Pred kraj poluvremena su imali i 7:10, ali je Dubrovnik do isteka vremena uspio stići na minimalni zaostatak.

A onda, u drugom poluvremenu, furiozna igra domaćih. Janđel je najprije ‘skinuo’ dva sedmerca na 13:14 te još jedan pri vodstvu Dubrovnika 17:14. Na kraju meča na svom kontu je imao sjajnih 13 obrana!

Prednost Dubrovnika do kraja je samo rasla te su se domaći dečki našli u zagrljaju i velikom veselju s vjernim navijačima. Na semaforu je pisalo 28:21, dakle ostavili su protivnika na svega osam pogodaka u drugom dijelu, a uspjeli su postići dvostruko više.

RKHM Dubrovnik je do velike pobjede stigao u sastavu Morović, Brnin, Avdić, Putica, Bušlje, Bevanda, Dabelić, Srna, Janđel, Bašica, Čustović, Cikatić, Barišić, Radić, Lončarica, Dobrić.

S ovom pobjedom RKHM Dubrovnik je i dalje ostao u utrci za prvim mjestom kojeg trenutno drži Mladi Rudar. U idućem kolu Dubrovnik gostuje kod RK Pećine u Rijeci, a potom u Gospino polje stiže drugoplasirani Split.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist