Crna kronika

FOTO Policija zaplijenila 34 kilograma marihuane

FOTO Policija zaplijenila 34 kilograma marihuane

Dubrovačka policija zaplijenila je tijekom vikenda više od 34 kilograma marihuane vrijedne više od dva milijuna kuna, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

‘Tijekom posljednja dva dana granična policija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u dva odvojena slučaja zaplijenila je preko 34 kg droge marihuane. Droga je pronađena u vozilima dvojice crnogorskih državljana koji se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnjiče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama’, navodi se u priopćenju.
Iz policije su istaknuli kako je u prvom slučaju u subotu u popodnevnim satima ulaznoj graničnoj kontroli na GP Klek osobnim vozilom crnogorskih registracijskih oznaka pristupio 30-godišnji državljanin Crne Gore. Pretragom vozila pronađeno je 20 paketa s ukupno 11,3 kg marihuane.
U drugom slučaju u nedjelju u jutarnjim satima prilikom pretrage vozila crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak iz Crne Gore pronađeno je 48 paketa, odnosno 23 kilograma marihuane.
Vrijednost ukupno zaplijenjene marihuane u uličnoj preprodaji dosegla bi iznos od oko 2 milijuna kuna.

Pročitajte još

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist

U stanu u Mokošici pronađen amfetamin i marihuana

Dulist