Natrag
20.11.2017 08:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO NEKI BACAJU GDJE STIGNU Krupni otpad u reciklažno dvorište, a ne na odlagalište uz cestu!

20.7.2016 @ 17:20 Dulist Grad
6;6

Podijelite:

Iako je reciklažno dvorište ‘Pod Dubom’ otvoreno pred dva tjedna, građani još uvijek nisu stekli naviku odvoženja krupnog otpada na tu lokaciju, već ga ostavljaju po odlagalištima uz ostalo kućno smeće. 

Kako saznajemo, najteža je situacija na Montovjerni i u Lapadu. Fotografije koje nam šalju čitatelji snimljene su u Čokolinu, Dvorima Lapad te u ulicama Janjinskoj i Petra Zoranića.

Iz Čistoće još jednom apeliraju na građane da se pridržavaju donesenih odredbi i propisa te da svoj otpad iz kućanstva odlažnu na za to predviđenu lokaciju reciklažnog dvorišta ‘Pod Dubom’, u neposrednoj blizini benzinske pumpe.

U reciklažno dvorište građani mogu ostaviti neograničene količine otpada. Radno vrijeme je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13 do 20 sati, utorkom i četvrtkom od 8 do 15 sati te subotom od 7 do 12 sati.

Za odlaganje otpada u reciklažnom dvorištu potrebno je: ovlaštenom djelatniku predati osobnu iskaznicu na uvid, omogućiti vizualni pregled otpada te po preporuci izvršiti vaganje nekih vrsta otpada.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana