Županija

FOTO Ministar Božinović u pratnji Lasića obišao požarište u Banima

FOTO Ministar Božinović u pratnji Lasića obišao požarište u Banima

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović obišao je danas u pratnji načelnika Općine Konavle Boža Lasića, župana dubrovačko-neretvanskog Nikole Dobroslavića i gradonačelnika grada Dubrovnika Mata Frankovića požarište poviše sela Bani.

U obilasku su bili i zamjenik načelnika Općine Konavle Ivo Radonić, te Dragan Lozančić, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Tonći Radibratović, načelnik PU Dubrovačko-neretvanske, Slavko Tucaković, glavni vatrogasni zapovjednik, Ivo Franušić, predsjednik VZ Dubrovačko – neretvanske županije, te Stjepan Simović, županijski vatrogasni zapovjednik Dubrovačko – neretvanske županije.

Delegacija je prvo obišla prostorije JVP Konavle na Grudi, nakon čega se išlo u selo Bani, potom na granični prijelaz Karasovići, a potom i u prostorije Državne vatrogasne intervencijske postrojbe.

Među ostalim bilo je riječi o mjerama protupožarne zaštite, ali i projektu novog vatrogasnog doma za kojeg je spremna dokumentacija, a financiranje bi trebalo biti iz fondova EU, javljaju iz Općine Konavle.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist