Grad

FOTO Medicinari i mali Lapađani unijeli veselje u Domus Christi

FOTO Medicinari i mali Lapađani unijeli veselje u Domus Christi

Domus Christi ovog je petka bio mjesto veselja, smijeha, pjesme, dobre volje i lijepih riječi. Naime, Kao što to inače biva, u ovo božićno vrijeme, Dom svakodnevno posjećuju razne ustanove, organizacije, udruge, predstavnici lokalnih vlasti…. No, jučer je, ističu iz Doma, bilo zaista posebno.

U jutarnjim satima Dom su posjetili učenici Medicinske škole Dubrovnik sa svojim vrijednim profesoricama. Tom prilikom s korisnicima su zaigrali božićnu tombolu i podijelili pregršt poklona, a pri tome nisu zaboravili i sve one korisnike koji nisu u mogućnosti s njima zaigrati pa su njima osobno podijeljeni simbolični pokloni nakon tombole. Koliko su korisnici uživali dovoljno govori činjenica da je tombola završila njihovom zahvalom učenicima i profesorici gđi. Luci i to u vidu pjesme.

U popodnevnim satima došao je red na posjet učenika četvrtog razreda OŠ Lapad s njihovom učiteljicom Patricijom Mage Vidak i nekolicinom mama učenika. To je tradicionalno posjeta kojoj se svi u Domu posebno vesele. Bilo je tu plesnih točaka učenika, ali i plesa s korisnicima, pjesme, kolende, smijeha i veselja. Posebno veselje učenici su s profesoricom prenijeli kroz cijeli Dom obilazeći korisnike u svojim sobama uručujući im pri tome kolačiće koje su majke učenika napravile samo za ovu priliku.

-Od srca zahvaljujemo svima koji se sjete u ove blagdanske dane podijeliti prekrasne trenutke i uljepšati život našim korisnicima u Domu – govore nam iz Domus Christija.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist