Natrag
20.9.2017 09:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Mark Knight razdrmao Revelin!

31.5.2014 @ 9:26 Ana Prohaska dulist IN
16;16

Podijelite:

Nakon veličanstvenog Carl Coxa u goste Culture Cluba Revelin sinoć je stigao Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-a i producenta trenutno u svijetu, koji je odgovoran za neke od najvećih dance hitova ovog desetljeća.

U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ Mag Top 100 DJ-a. Još od samog ulaska među najveće DJ bio je nomirniaran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta. Kao producent Mark je izgradio reputaciju sa izvarendnim hitovima kao što su Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Downpipe (feat. Underworld), Beautiful World (feat. Tiesto) i Nothing Matters (feat. Skin). Nominiran je za rad Black Eyed Peas platinastom albumu „The-End“ koji spada među 3 najprodavanija albuma na Beatport’s ‘Best Sellers List’, te za IDMA za njegov tjedni radio show Toolroom Knights. Markovi remixi Florence & The Machine’s „You’ve Got The Love i njegov singl „Your Love“ su zadnji veliki uspjesi kojima osvaja top ljestvice. Kao DJ, priznat je u cijelom svijetu zbog svojih nevjerojatnih sedmosatnih setova. 2006. započinje s Toolroom Knights&Mark projektom, a danas su njegovi učenici rezidenti na poznatim destinacijma kao što su Space –Ibiza, Ministry of Sound –London, Cocoon – Frankfurt, a domaćini su i Toolroom arena na eminentnim festivalima kao što su SW4, Global Gathering i Dance Valley.

Sve ova mjesta i hitovi svjedoče o kvaliteti Knightovog rada.

Kako je sinoć bilo u Revelinu donosimo vam u fotogaleriji!

 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana