Natrag
19.8.2017 20:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Maja je uzela titulu najljepše Hrvatice

13.6.2015 @ 15:59 Dulist dulist IN
5;5

Podijelite:

Šibenčanka Maja Spahija nova je Miss Hrvatske. Lentu druge pratilje ponijela je Anja Bijelić, a titulom prve pratilje okitila se Katarina Čavar.

Naime, sinoć se pred brojnom publikom održao finalni izbor za Miss Hrvatske 2015. Jedanaest ljepotica borilo se za titulu najljepše i odlazak na izbor za Miss Svijeta koji će se održati 19. prosinca u dalekoj Kini. Veloluška Dora Andreis, Miss Dubrovačko-neretvanske županije, podsjetimo, nije ušla u samu završnicu izbora.

Članovi žirija, među kojima su bili gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, dekan VPŠZ-a Lukša Lulić, brend menadžer Borova Dubravko Šimenc, osnivačica Učilišta Profokus Branka Vučetić Atletić i modni kritičar Nenad Korkut, imali su tešku zadaću odabrati svoje favoritkinje i donijeti konačne ocjene.

Maju Spahiju sada očekuju brojne obaveze u sklopu priprema za Kinu gdje će u jakoj konkurenciji od preko 120 djevojaka pokušati postići dobar plasman i dragocjenu promociju Hrvatske na ovom najstarijem i najuglednijem izboru ljepote.

Foto: Stilueta.net

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana