DuList INSport

FOTO Kad počneš s airsoftom, više ne možeš prestati!

FOTO Kad počneš s airsoftom, više ne možeš prestati!

Ljubitelj/ica ste ekstremnih sportova? Možda biste se mogli javiti novoosnovanoj dubrovačkoj airsoft udruzi DAKOM(Dubrovnik Airsoft Komanda)! Ovaj zanimljiv sport, koji od sudionika iziskuje kako puno vještine, tako i punu koncentraciju, detaljnije nam je za DuList opisao predsjednik udruge, Miro Boroje.

-Dubrovačka airsoft zajednica djeluje nešto više od godinu dana, a osnovani smo na Valentinovo 2014. godine. Zanimljiv datum! Inače, ekipa koja okuplja tridesetak aktivnih članova rekreativno igra već godinama, ali zbog datuma osnivanja moglo bi se reći kako je mladi klub – kaže za početak Miro, koji napominje i to kako zajednicu možete pronaći i na Facebook stranici DAKOM, gdje je broj zaineresiranih još veći i što je najvažnije svi zainteresirani se slobodno mogu priključiti i dobiti apsolutno sve informacije koje ih zanimaju.
Što je zapravo airsoft? Radi se o vojnoj simulacijskoj aktivnosti koju često poistovjećuju s paintballom. Airsoft se razvio u Aziji, točnije u Japanu, a u zadnjih nekoliko godina sve veću popularnost bilježi i u Hrvatskoj pa tako i u Dubrovniku. Privlačnost airsofta leži u zanimljivoj, taktičkoj, ekstremnoj aktivnosti koja je veoma zabavna. Stoga ne čudi zainteresiranost i mladih Dubrovčana za ovaj sport.

Više o samoj udruzi i naravno ovom sportu doznajte u tiskanom izdanju DuLista

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist