Aktualno

FOTO Kad će Miho i Mladen dernek konačno platiti iz svog džepa?

FOTO Kad će Miho i Mladen dernek konačno platiti iz svog džepa?

Danas je u Upravi Hotela Maestral bilo nadasve veselo.

Upriličen je božićni domjenak, uz iće i piće te glazbu tamburaša koja je odjekivala uredima od jutra do kraja radnog vremena. Slavio se kraj godine, nadolazeći blagdani, ali i odlazak na već tradicionalni kolektivni godišnji odmor.

I ništa tu ne bi bilo čudno da su dva čelna čovjeka tvrtke, predsjednik Uprave Miho Balija i član Uprave Mladen Miović, iz svojih džepova počastila svoje kolegice i kolege u znak poštovanja prema njihovom trudu u godini na isteku. Jer 2014. je za ovu hotelsku kuću bila turbulentna, spomenimo samo kako je ove godine propao još jedan natječaj za privatizaciju.

Međutim, to se nije dogodilo, baš kao i lanjskih godina. Domjenak (zlobnici bi ga nazvali dernekom ili bakanalijama) se pisao na račun tvrtke u većinskom vlaništvu Republike Hrvatske, dakle na račun nas, poreznih obveznika.

Možda im nova, 2015. godina ipak na kraju donese sreću i veselje s novim vlasnikom (zbog radne etike nadajmo se strancu!), koji će na pravi način znati vrednovati sve njihove poslovne odluke, samim tim i troškove.

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist