Natrag
23.9.2017 07:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Jugovi čelnici kod hrvatskog veleposlanika u Budimpešti

4.6.2016 @ 13:46 Baldo Marunčić Sport
10;10

Podijelite:

Jutro uoči velikog finala završnice LEN Lige prvaka predsjednik i dopredsjednik VK Jug Croatia osiguranja Lukša Jakobušić i Tomislav Dumančić susreli su se s veleposlanikom RH u Mađarskoj dr. Gordanom Grlićem Radmanom u našem veleposlanstvu u Budimpešti.

Predsjednik Juga Lukša Jakobušić upoznao je veleposlanika Grlića Radmana sa značajem kluba u hrvatskim sportskim okvirima, ali i podsjetio na jedno obećanje.

-Kad je Jug gostovao u Budimpešti protiv OSC-a smo se prvi put susreli i tada ste rekli: ‘Vidimo se u finalu!’. Evo, mi smo sad u finalu i obećanje je ispunjeno – istaknuo je Jugov predsjednik te pozvao veleposlanika na finalnu utakmicu.

-Na toj se utakmici mora biti! – odgovorio mu je veleposlanik.

Predsjednik Jakobušić darovao je veleposlanika Grlića Radmana Jugove suvenire, a domaćin je uzvratio bocom mađarskog vina.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana