DuList INDuList PROMO

FOTO Horizont – restoran u ritmu Grada!

FOTO Horizont - restoran u ritmu Grada!

Restoran Horizont sinoć je svojim otvaranjem obogatio gastronomsku ponudu Dubrovnika. Mjesto s kojeg puca pogled na Porporelu nalazi se u neposrednoj blizini Grada, u mirnoj Ulici od Bosanke na Pločama, te tako diše u ritmu grada, u što su se mogli uvjeriti i posjetitelji koji su uživali na taraci promatrajući dubrovački zalazak sunca uz dobro društvo i dobru hranu.

Gosp. Matić, svima poznat po obiteljskom nadimku Mica, svoje dugogogodišnje ugostiteljsko iskustvo zajedno sa svojom obitelji utkao je u ovaj mali, šarmantni prostor.

Fuzija mediteranskih detalja tradicionalnih jela te modernog štiha, na pomno složenom menuu oduševit će i one – malo zahtjevnije, a restoran Horizont uspješno je ukomponirao kap Dalmacije, malo Istre, puno dobre volje i tako stvorio izvrsnu, osvježavajuću novu ponudu.

Menu ‘Horizont Times’, jednostavan, ali složen bez ‘viška’, nudi namirnice po svačijem ukusu. Od glavnih jela pronaći će se uvijek svježi brancin, steak od lososa, medaljoni od grdobine, jadranski tuna steak koji ostavlja bez daha… Juhe i predjela pomno su birana od najfinijih morskih delicija, a sve skupa sljubljeno je s dobrim vinima.

Ljubitelji mesa oduševit će se junećim i purećim steakom ili pak telećom jetricom na venecijanski. Juneći entrecote sa žara u umaku ‘Madeira’ također osvaja, baš kao i deserti, koji potpuno zaokružuju priču. Tu su kolač od mrkve, sira, souffle… Sir se skrio i na plati po izboru. Uz to, kapljica dobrog vina je zagarantirana – stoga, povirite u Horizont, restoran po mjeri za ljubitelje dobre hrane.

Restoran Horizont

 

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist