DuList IN

FOTO Bojan u Gradu snima spot za ‘Dopusti’

FOTO Bojan u Gradu snima spot za 'Dopusti'

Popularni pjevač Bojan Jambrošić boravi u Dubrovniku gdje je jutros snimao video spot za svoj najnoviji singl ‘Dopusti’.

Mi smo ga zatekli na Trgu oružja gdje je vrijedno radio sa svojom dubrovačkom ekipom. Inače, redatelj spota je dubrovački glumac Robert Bošković, a u spotu s Bojanom glume dubrovački glumci Izmira Brautović i Maro Drobnić.

– Snimanje protiče sjajno, ekipa je odlična, a Robi sjajno radi svoj posao. Jako sam zadovoljan, a Dubrovnik je prelijep – rekao nam je simpatični Bojan, dok je redatelj Bošković istaknuo:

– Snimamo na više lokacija u Gradu i na Lokrumu. Montaža spota trebala bi biti gotova kroz 5-6 dana, a naravno da ćemo spot premijerno predstaviti baš u Dubrovniku – rekao nam je Bošković.

A dok nestrpljivo čekamo konačni uradak poslušajte kako zvuči Bojanov ljetni hit, pjesma ‘Dopusti’ koja osvaja hrvatske radijske ljestvice.
Sponzori za spot su Grad Dubrovnik, Rezervat Lokrum, Dubrovačke ljetne igre, Kazalište Marina Drżića, Frizerski salon BM studio, Optika Van Gogh Dubrovnik, Hotel Aquarius Dubrovnik, Club Revelin

Redatelji spota: Robert Bosković i Mišo Sorić

Snimatelj i montaža: Mišo Sorić

Glume: Mima Brautović i Maro Drobnić

Stilistica i kreatorica: Nikolina Poropat

Frizura: Blaženka Morić

Šminka: Ivana Pleša

Naočale: Optika Van Gogh Dubrovnik

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist