Crna kronika

EPILOG POLICIJSKE AKCIJE Rekorder vozio duplo brže od ograničenja!

brzina mjerenje laser policija

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su o rezultatima akcije 24-satnog nadzora brzine na dubrovačkim i županijskim prometnicama.

Iz PUDN ističu kako su prilikom nadzora brzine korišteni svi raspoloživi uređaji i nadzor se provodio na lokacijama gdje se najčešće događaju prometne nesreće, ali i prema prijedlozima građana gdje je to bilo moguće provesti.

U naseljenim mjestima te izvan naseljenih mjesta sveukupno su zabilježena 204 prekršaja, od čega 138 prekršaja zbog prekoračenja brzine. Najveća izmjerena brzina zabilježena je u Župi dubrovačkoj, kada je vozač u naseljenom mjestu gdje je ograničenje brzine regulirano na 60 km/h vozio brzinom od 116 km/h.

-Očigledno je da je akcija imala pozitivan odjek u javnosti, budući da su u ranijim razdobljma zabilježene veće brzine kretanja te da su se za vrijeme trajanja akcije dogodile dvije prometne nesreće u kojima uzrok nije bila brzina – ističu iz PUDN koja najavljuje kako će i dalje provoditi akcije nadzora brzine prema dostavljenim prijedlozima građana, kao i na lokacijama najčešćih mjesta događanja prometnih nesreća. Uz to, zahvalili su se građanima na njihovim prijedlozima.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist