Natrag
20.8.2017 08:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

EPIDAURUS FESTIVAL Večer posvećena Marusji

12.9.2015 @ 14:27 Dulist Kultura
22;22

Podijelite:

U sklopu 9. Epidaurus festivala u petak navečer održana je posebna svečana večer pod nazivom ‘Marusji’, posvećena poznatoj Cavtajki, umjetnici Marusji Brautović.

Tom prigodom otvorena je izložba radova Luce Đuraš, a solistički glasovirski nastup imala je eminentna francuska pijanistica Sophia Vaillant, a nastupio je i Teo Brautović, Marusjin unuk.

– Dvorana Doma kulture u Cavtatu prepuna radosti i tuge istodobno. Naša prijateljica, majka, none, nadasve umjetnica, Cavtajka i draga osoba koja je, iako nas je točno ovih dana lani iznenadno napustila, bila s nama u potpunosti. Njen poseban osmijeh zasvijetlio je pred svima nama, a raskošni cavtajski cvjetovi u triptihu koji je večeras premijerno izložen u Cavtatu (inače dar umjetnice umjetnici / prijateljice prijateljici, Marusje Ivani) i divno odabrana djela za ovu godinu dubrovačke slikarice Luce Đuraš svih su nas obogatili. Hvala brojnoj publici koja je večeras bila s nama. Nadasve, hvala Marusji – do neba! – poručila je organizatorica Festivala Ivana Marija Vidović.

Foto: Igor Brautović i Hrvoje Đurković

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana