Natrag
23.9.2017 16:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

EKSKLUZIVNO DuList na snimanju spota seksipilne Dijane Bliznac! Kome je poručila: ‘Nemoj da se tripuješ’?

11.6.2016 @ 22:54 Hrvoje Curić dulist IN
42;42

Podijelite:

Skupi auti i lijepe žene – savršen recept za novi ljetni hit Dijane Bliznac, a ona je video spot odlučila snimati baš u Dubrovniku.

Ekskluzivno smo posjetili jednu od lokacija na kojoj je pjevačica iz BiH odlučila snimati spot za svoj novi singl zanimljivog imena ‘Nemoj da se tripuješ’.

-Pjesma je nastala u suradnji sa DJguruMix-om koji je zapravo došao na cijelu ideju. Pjesma je snimljena u studiu Tempo koji su radili i aranžman, a tekst su radili momci iz Big Timea iz Novog Sada. Cijeli dan smo proveli u snimanju kadrova za spot i osim ove lokacije ispod mosta snimali smo vruće scene na plaži u Brsečinama – izjavila je Dijana Bliznac.

Na pitanje: ‘Zašto baš Dubrovnik?’ rekla nam je: – Za Dubrovnik me veže puno dobrih doživljaja, a po meni ovo je najljepši grad u svijetu. Pa kako onda propustiti priliku da ovdje snimim video spot?

Osim Dijane na snimanju je bio i DJGuruMix koji je koncipirao početnu ideju za ovu pjesmu.

– Ja sam prvi put u Dubrovniku i odmah sam shvatio zašto ga je Dijana odabrala. Spot će izgledati fenomenalno, a premijera će biti za dvadesetak dana – otkrio nam je DJGuruMix. Spot je snimala ekipa sa Hayat TV-a, a u našoj fotogaleriji pogledajte ekskluzivne slike sa seta.

Podsjetimo, mlada i seksipilna Dijana Bliznac, inače iz Jajca, pojavom na BiH estradi napravila je pravu pomutnju. Njen album prvijenac ‘Ponosna grešnica’ jedan je od najslušanijih, posljednji singl ‘Zreo za ludaru’ oborio je sve rekorde slušanosti, a ništa lošije nisu prošli ni singlovi ‘Macho man’, ‘U minutu 100’ ili ‘Hajde skote’.

Komentari

O autoru: Hrvoje Curić


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana