DuList IN

EKSKLUZIVAN KONCERT Maksim Mrvica na plaži hotela Valamar Dubrovnik President

EKSKLUZIVAN KONCERT Maksim Mrvica na plaži hotela Valamar Dubrovnik President

Svjetski poznati pijanist i virtuoz Maksim Mrvica održat će koncert 9. srpnja na plaži hotela Valamar Dubrovnik President.
Maksim Mrvica je u svijetu prodao višemilijunske naklade svih svojih albuma i u šezdesetak zemalja širom svijeta pojavljuje se među top klasičnim i crossover glazbenicima. Iznimnim talentom, impresivnim nastupom i svojim upečatljivim stylingom i imidžem, kao i crossover žanrom, Maksim Mrvica je klasiku uspio približiti mlađim generacijama te je danas podjednako miljenik svih uzrasta publike.
Iako je sa svakim dosadašnjim albumom postigao veliki uspjeh, među njima svakako treba posebno istaknuti album s kojim se 2003. godine probio na svjetsku glazbenu scenu – „The Piano Player“, uz podršku renomirane svjetske diskografske kuće EMI.
Uvijek iznova inventivan i zanimljiv, Maksim Mrvica je publiku posebno oduševio i svojim aktualnim albumom „The Movies“, na kojemu izvodi teme iz filmskih klasika i blockbustera, između ostalih i teme iz filmova „Rocky“, „Gladijator“, „Kum“, „Pirati s Kariba“, „Nemoguća misija“, „Amelie“ i drugih.

Kao i uvijek dosad, publika ponovo može očekivati vrhunski nastup i neprocjenjivo iskustvo, postajući dio jedinstvene glazbene priče Maksima Mrvice. Njegovi koncerti i nastupi uvijek donose posebnu energiju, a njegove crossover izvedbe ostavljaju bez daha, spajajući sve najbolje iz njegova bogatoga glazbenog opusa.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist