Grad

EKONOMSKA ŠKOLA Kompleti udžbenika i školskog pribora za 10 najboljih učenika trgovaca

EKONOMSKA ŠKOLA Kompleti udžbenika i školskog pribora za 10 najboljih učenika trgovaca

Danas započinju prijave obrazovnih programa za upis učenika u 1. razred srednje škole, na konferenciji za novinare održanoj u 11,00 sati, Ekonomska škola prezentirala je projekt “Teže je stvoriti trgovca nego suca” u suradnji s partnerima, predstavnicima iz gospodarstva.

Projekt je vezan uz obilježavanje 600.-te godišnjice rođenja Benedikta Kotruljevića (1416.-1469.), a posebno je usmjeren na osiguravanje podrške učenicima koji će ove godine upisati smjer prodavač. Naziv projekta je izreka koju je Kotruljević koristio u svom djelu “O trgovini i savršenom trgovcu” želeći istaknuti važnost i težinu obavljanja trgovačke djelatnosti zbog njezine raznolikosti i promjenjivosti.

-Kroz projekt, uz pomoć partnera, osiguravamo komplete udžbenika i školskog pribora za 10 učenika smjera prodavač koji na rang ljestvici prodavača ostvare plasman od 1. do 10. mjesta. Osim ove podrške, planirali smo radionice i predavanja koja ćemo realizirati u suradnji s našim partnerima u sljedećoj školskoj godini, ne samo s učenicima smjera prodavač već i s ostalim učenicima naše škole- poručuju iz Ekonomske škole

U suradnji s trgovačkim tvrtkama realizirat će se radionice na teme vođenja prodajnog razgovora, vještine pregovaranja, rada u prodavaonici i zaštite potrošača. Tema vođenja prodajnog razgovora radit će se i u suradnji s osiguravajućim društvom. U suradnji s bankama organizirane su radionice na teme vođenja osobnih financija, štednje i pravilnog zaduživanja.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović