Natrag
16.8.2017 19:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eko-Omblići i Rina Mašera Galijunom po Elafitima

8.9.2015 @ 6:29 Dulist Vaše vijesti
30;30

Podijelite:

Mladi ekoaktivisti Eko-Omblići, Zeleno Sunce i njihovi prijatelji iz udruge Rina Mašera, plovili su proteklog tjedna galijunom „Tirena“ po Elafitima, zahvaljujući agenciji Elite Travel.

– Kako je bio predivan sunčan ljetni dan, samo s daškom povjetarca, mogli su se vidjeti gotovo svi Elafiti nanizani kao biseri na jednoj od ogrlica našeg plavog Jadrana. Kupanje, druženje s prijateljima – štićenicima udruge Rina Mašera, s učenicima Osnovne škole Lapad i njihovom simpatičnom nastavnicom Danijelom Bubalo, s divnom posadom Galijuna, posebno s ljubaznim i uvijek nasmijanim kapetanom Bobom, susretljivim i dragim vodičkama Elite agencije, rekreacija, obilazak prirodnih i kulturnih vrijednosti otoka (Koločep, Šipan i Lopud), prodaja malih ekoloških proizvoda u humanitarne akcije za udrugu Debra i Rina Mašera učinilo je naše mlade ekoaktiviste Eko-Ombliće & Zeleno Sunce sretnim i radosnim tako da su poželjeli ponovo na ovakvu bajkovitu plovidbu predivnim galijunom Tirena i njegovim kapetanom Bobom.

Turisti koji su plovili zajedno s našim ekoaktivistima pohvalili su ih kako odlično govore enegleski i njemački, da su pristojni i da su im super njihovi eko-proizvodi. Posebno su im se svidjele rukom oslikane platnene bursice na kojima su ispisane razne eko-poruke!

Hvala svima koji su nam pomogli u realizaciji ovog nezaboravnog ekološko edukativnog izleta Elafitima. Opraštajući se od Elafita i posade galijuna naši ekoaktivisti su poručili glasno: Sačuvajmo plavo zelenu boju našem jedinstvenom jadranskom škoju!“ – opisala je izlet Jadranka Šimunović.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana