Vaše vijesti

EKO-OMBLIĆI Akcija „Mare, uz tebe smo!“ u subotu pred Sponzom

EKO-OMBLIĆI Akcija „Mare, uz tebe smo!“ u subotu pred Sponzom

Pod motom ‘Mare, uz tebe smo’ u okviru humanitarnog projekta ‘Ti si prijatelj moj, ja sam prijatelj tvoj’ i uz Dan udruga Eko-Omblići pozivaju sve da im se pridruže u subotu, 30. svibnja.

Oni će se okupiti u njihovom Eko-centru Zeleno Sunce te se zaputiti gradskim autobusom 1b u 9.30 prema Gradu i Stradunu (Sponzi) gdje će održati malu humanitarnu akciju za našu sugrađanku Maru Maltarić koja se trenutno liječi u Zagrebu od teške bolesti.

– Na našem štandu imat ćemo naše male eko-proizvode (ljekovito bilje, arancine, bruštulane mjendule, lavande, dječjom rukom oslikane platnene i papirnate eko vrećice, reciklirane eko sapunčiće) i kutiju za skupljanje humanitarnih priloga za našu mladu sugrađanku i aktivisticu Kluba prijatelja Lokruma Maru Maltarić – ističu Eko-Omblići.

– Oko 13 sati po zatvaranju našeg štanda, potpisati ćemo svi zajedno veliko pismo ohrabrenja i dobrih želja za Maru, a onda ćemo prošetati do gradske ‘spijađe Banje’ i učiniti koju banju jer meteorolozi kažu da će biti lijepo i toplo vrijeme – najavljuju Eko-Omblići.

Poručuju kako sa sobom treba ponijeti uobičajeno: eko-sendviče, vode, prirodne sokove, eko-srca, prikladnu odjeću, opremu za kupanje i zaštitu od Sunca te veliki osmijeh za našu sugrađanku Maru, sa željom da što prije ozdravi. Povratak u Mokošicu planiran je oko 18.20 sati.

– Pozivamo sve naše sugrađane da se odazovu ovoj našoj humanitarnoj akciji i da svi koliko možemo pomognemo u liječenju teško bolesne djevojke Mare Maltarić, jer dobro je činiti dobro! – poručuju Eko-Omblići.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist