DuList IN

DULISTOV MAKEOVER Nataša se uljepšala u Cave baru Hotela More!

DULISTOV MAKEOVER Nataša se uljepšala u Cave baru Hotela More!

U prekrasnom ambijentu Cave Bara Hotela More, Ana Vukas odradila je još jedan makeover s lijepom Natašom, kojoj nije trebalo puno uljepšavanja.

Stoga je Ana započela ravnajući se prema outfitu kojeg je Nataša planirala nositi.
– Nakon što mi je rekla koju boju odjeće će navečer nositi i s obzirom na njenu put i boju kose, odlučila sam se za sjenila: svijetlo rozu, ljubičastu i tamno modru – kaže Ana.

– U unutarnji kut oka je išla roza boja, u sredinu ljubičasta, a u vanjski kut ide tamno modra. Na donji kapak sam istim redosljedom stavljala sjenilo. Obrve sam popunila sjenilom – ističe Ana, te dodaje kako je crnim tušem naglasila mačkasti izgled očiju.

– Nakon što sam na lice stavila primer, u tekući puder sam umiješala malo highlightera da lice dobije lagan sjaj, a nakon konturiranja lica, stavila sam rumenilo i na usne ‘nude ruž’, jer Nataša prirodno ima pune usne pa da ih ne naglasim previše, jer sam htjela njene oči u ‘prvom planu’ – kaže Ana i dodaje na koji način je uredila frizuru:

-Prednji dio kose sam splela u dvije pletenice ,koje su se spojile sa niskom punđom, a šiške ostavila da padaju na lice – kaže Ana.

 

 

Špilja bar More
Mjesto nestvarne ljepote

U jedinstvenom ambijentu prirodne špilje, gosti hotela More mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajevima, kavama i laganim obrocima. Špilja bar More se prostire na tri razine i u njega može stati 60 ljudi na sjedećim i stajaćim mjestima, a svojim izgledom, kombinacijom prirode i uljepšavanja, upravo podsjeća na kakav zgodni ‘makeover’!

Špilja bar More privlači goste s osjećajem za vrhunsku ljepotu, gdje umirujuće melodije prate opuštanje uz piće. Posebni ambijent naše prirodne špilje i Špilja bara More, skupa s plažom je idealno mjesto je savršeno mjesto za organiziranje različitih događanja. Njegov neodoljiv šarm jamči savršeno mjesto za druženje u bilo koje doba dana, dok tonete u primamljivu sofu i ispijate svoje najdraže piće ili koktel…

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist