Aktualno

DUBROVNIK ZA AFRIKU U Tanzaniji započela izgradnja velikog vodoopskrbnog sustava

DUBROVNIK ZA AFRIKU U Tanzaniji započela izgradnja velikog vodoopskrbnog sustava

U selima Župe sv. Franje Asiškog u Monduli Juu u Tanzaniji proteklih je dana započela izgradnja velikog vodoopskrbnog sustava za koji je novac prikupljen u humanitarnoj akciji ‘Dubrovnik za Afriku: Kap vode – ocean ljubavi’.

Tom je prigodom predstavnik Župe sv. Mihajla Božo Benić posjetio Monduli Juu, obišao područje izgradnje te se susreo s načelnikom Općine Monduli Juu Barikijem Sumunijem Libilibijem, koji je organizatorima zahvalio na ovoj investiciji koja je od neizmjernog značaja za život siromašnog stanovništva. Podsjetimo, vodoopskrbni sustav mještanima će značajno pomoći u njihovoj svakodnevnoj borbi s velikim sušama i teškim bolestima.

-Župa sv. Mihajla još jednom zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji, ponajprije Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku, medijskom partneru Dubrovačkoj televiziji, kao i svim drugim medijima koji su akciju redovito pratili i o svemu izvještavali javnost. Hvala i Zračnoj luci Dubrovnik, te svim drugim tvrtkama i pojedincima koji su se uključili, a posebno dragim sugrađanima koji su proteklih mjeseci iz tjedna u tjedan nesebično izdvajali kako bi se što prije prikupio potreban iznos – navode iz Župe sv. Mihajla.

 

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist