Grad

DUBROVNIK & TIME Još jedna nagrada filmu stiže iz Portugala!

DUBROVNIK & TIME Još jedna nagrada filmu stiže iz Portugala!

Promotivni film dubrovačke turističke zajednice ‘Dubrovnik & Time’ osvojio je još jednu prestižnu nagradu i to na devetom festivalu ‘ART &TOUR’ u portugalskom gradu Vila Nova de Gaia, održanom od 19. do 22. listopada.

Naš video osvojio je drugo mjesto u kategoriji turističkh odredišta , odnosno gradskih turističkih filmova. Ukupno je u međunarodnoj konkurenciji na ovom festivalu sudjelovalo 301 filmova iz 52 zemlje.

ART & TUR Festival 2016. godine kroz svoje deveto izdanje predstavio je najbolje turističke promotivne filmove iz mnogih zemalja svijeta. ART & TUR Festival prikazuje filmove u više kategorija – Destinacije; Kulturni turizam; Enologija i turizam; Ruralni turizam; Avantura, Ekspedicije i putovanja; Golf turizam; Vjerski turizam; Eko-turizam i turizam temeljen na prirodi; Zdravstveni turizam, Wellness i SPA; Gastronomija; Hoteli i Međunarodni turizam. Najbolji film nagrađen je glavnom nagradom – Zlatni pijetao koju je u međuradnoj konkurenciji dobio film ‘Turkey- Home of Turquise’. Također su dodijeljene nagrade najboljim filmovima u svakoj kategoriji. Dubrovnik & Time dobio je drugu nagradu u kategoriji turističkih odredišta – gradski turistički filmovi.

Ovo je ukupno trinaesta nagrada promotivnom filmu TZ grada Dubrovnika ‘Dubrovnik and Time’ , koji je snimljen u produkciji BALDUČI FILMA Zagreb i režiji Herve Tirmarchea.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović