Grad

Dubrovnik proglašen najboljom lukom na Mediteranu

Dubrovnik proglašen najboljom lukom na Mediteranu

Dodjelom nagrade u muzeju moderne umjetnosti, Museu d’es Baluard, u Palma de Mallorci, španjolski „Cruises News“ proglasio je Dubrovnik najboljom lukom/destinacijom na Mediteranu.

Svečana dodjela nagrada održana je 20. veljače 2014. godine i nazočila joj je i direktorica predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Madridu Sanja Jelić, koja je u ime lučke uprave Dubrovnik od direktora organizacije CLIA Spain, Alfreda Serrana, i preuzela nagradu, javljaju iz HTZ-a.

Inače, Cruise Lines International Association (CLIA) najveće je udruženje u cruise industriji na svijetu. Sama ceremonija dodjele nagrada održana je u okviru jednodnevnog ”Excellence Cruise Foruma” koji je okupio više od 200 menadžera i direktora najvećih brodarskih kompanija u Europi, predstavnika europskih morskih luka, ali i predstavnika cjelokupne turističke industrije, kako turoperatora i turističkih agenata, tako i ostalih subjekata.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović