Sport

DUBROVNIK AQUATHLON 2017. Posebna regulacija prometa u nedjelju

DUBROVNIK AQUATHLON 2017. Posebna regulacija prometa u nedjelju

U nedjelju 1. listopada u 15 sati u Dubrovniku će se održati športska manifestacija Dubrovnik Aquathlon.

Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, organizatori obavještavaju građane da će u nedjelju 1. listopada, za vrijeme trajanja natjecanja na području Grada Dubrovnika od 15 do 16.30 sati biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila Ulicom Vlaha Bukovca te dijelom Ulice Frana Supila od Hotela Argentina sve do Lazareta (od Lazareta do okretišta Viktorija te cestom do crkve Sv.Jakova).

-Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedene utrke poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju – ističu organizatori.

Iz javnog gradskog prijevoznika obavještavaju korisnike njihovih usluga kako će zbog održavanja Dubrovnik Aquathlona u nedjelju 01. listopada doći do promjene na linijama 5 Viktorija – B. Kuk i 8 Viktorija – Gruž. Zbog zatvaranja ulice Frana Supila od hotela Argentina do Lazareta od 15:00 do 16:30 sati, linije 5 i 8 će kod vatrogasaca skretati do Pila, odakle će i polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na postojeći vozni red.

Pročitajte još

VIKEND ZA LJUBITELJE STOLNOG TENISA Pituri u Gospinom polju, Zagrebu i Velikoj Gorici

Dulist

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist