Sport

Dubrovački atletičari zlatni u Splitu

Dubrovački atletičari zlatni u Splitu

Drugo kolo Dalmatinske lige za djevojčice i dječake održano je u subotu, 22. ožujka, u Splitu.

Atletski klub Dubrovnik nastupio je s 14 atletičara koji su ponovno pokazali izvanrednu spremnost, ali i potvrdili kako dubrovačka atletika ima sjajnu generaciju, javljaju iz kluba.
Štafeta 4X100 (2004), u sastavu Nikolina Batina, Lea Madeško, Petra Ivaniš i Nina Jakić, osvojila je na susretu zlatnu medalju.
Petra Ivaniš (2004) osvojila je brončanu medalju u bacanju vortexa, a nastupila je i u utrci na 150 metara.
Lea Madeško (2004) nastupila je u utrci na 60 metara i u skoku u dalj, te je u obje discipline osvojila brončanu medalju.
Igor Mišić (2004) osvojio je brončanu medalju u utrci na 60 metara, a nastupio je i u skoku u dalj i osvojio četvrto mjesto.
Druga štafeta za 2003. godište, također 4X100, u sastavu Karla Šantić, Leona Petrović, Mia Radinković, Josipa Habjan osvojila je četvrto mjesto.
Martina Batina (2003) nasupila je u bacanju vortexa i osvojila je četvrto mjesto, a Josipa Habjan (2003) u utrci na 60 metara izborila je finale i u konačnici osvojila četvrto mjesto, dok je Mia Radinković (2005) nastupila u utrci na 60 metara i izborila je finale.

Trenerica Daria Ljubojević zadovoljna je ostvarenim rezultatima svih limača i limačica kazavši kako je na ovom natjecanju bilo jako puno osobnih rezultata, a najviše u skoku u dalj.
Dubrovačke atletičare i atletičarke 6. travnja očekuje III kolo Dalmatinske lige koje se odvija u Zadru.

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist