DuList IN

DUBIOZA KOLEKTIV U REVELINU A mi dijelimo ulaznice!

DUBIOZA KOLEKTIV U REVELINU A mi dijelimo ulaznice!

Bosanskohercegovački bend Dubioza kolektiv održat će u nedjelju, 30. ovog mjeseca u tvrđavi Revelin veliki koncertni spektakl.

Tim povodom, DuList dijeli 2×1 ulaznicu ljubiteljima ovog zanimljivog ‘političkog’ benda! Javite nam se na info@dulist i pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt. Najbrže nagrađujemo!

Rijetki imaju luksuz reći ono što se drugi boje. Bend Dubioza kolektiv dao si je tu slobodu. Angažiranim tekstovima u kojima progovaraju o društvenim i političkim problemima, šamaraju bez zadrške, a iskrenost je prepoznala i njihova sve brojnija baza obožavatelja.

Dubioza kolektiv, premda to svijet ne zna, stasao je u jedan od globalno najzanimljivijih političkih bendova kada govorimo o sociopolitičkim analizama i hibridima stilova s raznih strana svijeta.

Ogroman interes publike koja na koncert pristiže iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz Crne Gore, te Bosne i Hercegovine, svrstava ovaj događaj na prvo mjesto najtraženijih koncerata ovog proljeća u Hrvatskoj.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 150 kuna regularna i 250 kuna VIP ulaznica, a kupiti ih možete na svim pretprodajnim mjestima i u uredu CC Revelin.

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist